Estoy seguro de que no soy el único al que le encantan los bizcochos de fruta, y es que son mucho más sanos y se mantienen esponjosos durante más tiempo, ¿Son todo ventajas, verdad? Además , Felice del blog: All That’s Left Are The Crumbs propuso hacer un bundt con naranja, y ....¡¡Dicho y hecho!!
Espero que os guste tanto como a mi, ¡un abrazo a todos!
Bundt Bakers
Orange Bundts
- #BundtBakers is a group of Bundt loving bakers who get together once a month to bake Bundts with a common ingredient or theme. We take turns hosting each month and choosing the theme or ingredient.
- Butternut Squash Chai Bundt Cake by ;All That's Left Are The Crumbs
- Chocolate Orange Marble Bundt by The Crumby Kitchen
- Creamsicle Bundt Cake with Orange Cocoa Glaze by Faith, Hope, Love, & Luck Survive Despite a Whiskered Accomplice
- Halloween Bundt by La mejor manera de hacer
- Individual Chocolate Orange Bundts by A Day in the Life on the Farm
- Orange & Chocolate Bundt Cake by I Love Bundt Cakes
- Orange Chocolate Bundt Brownies by Sneha's Recipe
- Orange–Chocolate Bundt Cake with Sour Cream Glaze by Katin špajz
- Orange Marmalade Bundt Cake by Patty's Cake
- Orange Pound Cake by Making Miracles
- Orange Cranberry Bundt Cake by Tartacadabra
- Spicy Orange Bundt Cake by Bizcocheando
- Sweet Potato Bundt with Apricot Brandy Glaze by Sweet Sensations
You can see all our of lovely Bundts by following our Pinterest board. Updated links for all of our past events and more information about #BundtBakers, can be found on our home page.
INGREDIENTES:
340 gr mantequilla
430 gr de azúcar blanco
6 huevos M
460 g harina de trigo
2 cucharaditas de levadura química
400 gr puré de calabaza*
430 gr de azúcar blanco
6 huevos M
460 g harina de trigo
2 cucharaditas de levadura química
400 gr puré de calabaza*
La ralladura de una naranja
- Precalienta el horno a 180 grados y enmantequilla el molde, para después pon una breve capa de harina.
- En una batidora mezcla la mantequilla con el azúcar. Después añade los huevos uno a uno y bate hasta que todo este muy bien esponjoso.
- Añade la mitad de la harina. Después el puré, y a continuación lo que queda de harina.(Batiendo de forma lenta).
- Hornea durante una hora, recordar que el palillo ha de salir limpio.
Nota: La receta queda mejor si se cuece la calabaza con una naranja sin piel.
INGREDIENTS:
340 gr butter
430 gr de white sugar
6 Medium eggs
460 g flaur
2 tsp baking soda
400 gr pumpkin puree*
The zest of one orange
430 gr de white sugar
6 Medium eggs
460 g flaur
2 tsp baking soda
400 gr pumpkin puree*
The zest of one orange
- Preheat the oven at 180 degrees, while covering the mold with butter and flour.
- In a mixer, beath the sugar with the butter until it be fluffy, so add the eggs one by one. Mix very good, about five minutes.
- Add the half of the flour, before introducing the pumpkin puree. Then add the rest of the flour.
- Bake it inside of the bundt mold, around one hour. If you insert a stick it should come out clean.
Note: The result is better if you add orange into the pumpkin to boil.
I love having a cake recipe on hand that is simple and easy to make...this one looks like a real winner! Faith, Hope, Love, & Luck - Colleen
ResponderEliminarThe perfect recipe...easy peasy and delicious.
ResponderEliminarMe encantan los bizcochos de calabaza, Diego! Y el Bundt cake tuyo tiene una pinta buenísima! Un besito y hasta el mes que viene!
ResponderEliminarThis is a greatvgo-to recipe!
ResponderEliminarCake with pumpkin puree is always a winning combination.
ResponderEliminarQue buenísima pinta tiene, se ve una miga super jugosa. Besos de Bea y Mara
ResponderEliminarWowww!! Qué maravilla!! Se ve superjugoso!!! Y la ambientación, de miedo.. jajaja!!! Tiene que estar delicioso. Me encanta su sencillez y elegancia. Ese molde es de los más elegantes. Fabulosa propuesta. Besitos.
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